Божовић са представницима "Елнос групе" о пословној инфраструктури

Агенције
Божовић са представницима "Елнос групе" о пословној инфраструктури

ИСТОЧНА ИЛИЏА - Начелник општине Источна Илиџа Маринко Божовић разговарао је са представницима "Елнос групе" о пословној инфраструктури и могућностима које ова локална заједница нуди потенцијалним инвеститорима.

Божовић је током састанка потпредсједнику управе "Елнос групе" Бранку Торбици представио потенцијал пословне зоне "Од моста до моста" и друге локације гдје се већ налазе бројне успјешне фирме као што су "Млијеко продукт", "Крајина клас", "Илиџа путеви".  

Начелник општине истакао је да је пословна зона јединствена у окружењу јер успијева да задовољи највише стандарде савремених компанија. 

Према његовим ријечима, ова пословна зона својом инфраструктуром привлачи бројне инвеститоре који су овдје смјестили своја представништва, саопштено је из општине Источна Илиџа. 

Божовић је додао да се на унапређењу пословног окружења и развоју инвестиционих улагања у општини Источна Илиџа ради свакодневно. 

Торбица је истакао да је "Елнос група" интернационални концерн за електроенергетику, са пословном традицијом дужом од 70 година, те послује у десет земаља и имају више од 500 запослених, а Представништво у Источном Сарајеву основано је 2017. године. 

Послије састанка, пословну зону посјетили су представници "Елнос групе" и руководство општине.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана