БОРС: Позив на измијењени Jавни позив за стамбено збрињавање борачких породица

Срна
БОРС: Позив на измијењени Jавни позив за стамбено збрињавање борачких породица

БАЊАЛУКА - Борачка организација Републике Српске /БОРС/ позвала је данас породице погинулих бораца и ратних војних инвалида од прве до четврте категорије са нерјешеним стамбеним питањем да се пријаве на измијењени Јавни позив за стамбено збрињавање ових категорија становништва ресорног министарства.

Из БОРС-а наводе да је Министарство рада и борачко-инвалидске заштите Републике Српске објавило данас измијењен Јавни позив за стамбено збрињавање породица погинулих бораца и ратних војних инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата, који ће бити отворен 30 дана.

Право пријаве на овај јавни позив имају чланови породица погинулих бораца и ратни војни инвалиди од прве до четврте категорије који до сада нису ријешили стамбено питање.

ИЗ БОРС-а су их позвали да се у року од 30 дана обрате органу борачко-инвалидске заштите општине /града у којем живе са захтјевом за рјешавање стамбеног питања у складу са критеријумима Јавног позива.

Јавним позивом је дефинисано да ће се борачке категорије збрињавати путем додјеле стамбених јединица или неповратних новчаних средстава, напомињу из БОРС-а.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана