Богата понуда на “SiM Impex” кућном сајму у Бањалуци: Производи свјетских брендова надохват руке

Милијана Латиновић
Богата понуда на “SiM Impex” кућном сајму у Бањалуци: Производи свјетских брендова надохват руке

Бањалука - Компанија “SiM Impex” представила је јединствен асортиман резервних дијелова, опреме и козметике за возила у новоотвореној пословној згради у Бањалуци на манифестацији “SiM Impex” кућни сајам, гдје су заинтересовани имали прилику да најновије производе 30 излагача свјетских брендова купе по специјалним цијенама.

Кућни сајам је своја врата за посјетиоце отворио у суботу у 11 часова, а прилику да разгледају и купе неке од производа из богате понуде те компаније заинтересовани су имали све до 18 часова. Атрактивни попусти на купљену робу, наградне игре и забавно-едукативни садржаји, привукли су велики број посјетилаца.

Сајму је претходило свечано отварање нове пословне зграде ове компаније, која се простире на 5.000 метара квадратних у Пословној зони Рамићи бб Бањалука. Модерно опремљен пословни објекат свечаним пресијецањем врпце отворили су директор “SiM Impex”-а Слађан Цвијановић и градоначелник Бањалуке Игор Радојичић.

Цвијановић је истакао да је изградњом ове пословне зграде обједињено пословање компаније која запошљава 235 радника.

- Данашњим пословним догађајем обиљежавамо и 20 година изузетно успјешног рада наше компаније. За све нас у SiM Impex”-у ово је велики дан и желимо исказати захвалност свима који су нам указали повјерење у протекле двије деценије. Наша компанија је од данас под једним кровом, а новоотворени простор смо прилагодили потребама модерног пословања - истакао је Цвијановић и додао да ова компанија има 31 пословницу у БиХ.

Цвијановић је нагласио да својом посвећеношћу у раду, из године у годину, запослени у SiM Impex”-у константно помјерају и властите границе.

- На првом мјесту купац, другом запослени и тек на трећем мјесту власник, принципи су који су SiM Impex” сврстали на позицију лидера у дистрибуцији резервних дијелова на тржишту БиХ - нагласио је Цвијановић.

Честитајући компанији на добро обављеном послу и великој инвестицији, Радојичић је изразио задовољство због чињенице да су у само три дана, у Пословној зони Рамићи, отворена два нова велика пословна објекта.

- Ријеч је о респектабилној фирми, чланици свјетске групације трговаца ауто-дијеловима и лидеру у БиХ у овој области. Ту су нова радна мјеста, ширење и заокруживање пословне зоне у Рамићима, што су све позитивни примјери и једино можемо да пожелимо што више оваквих догађаја - истакао је Радојичић те најавио да ускоро на продају иде велика парцела од 20.000 квадратних метара у Пословној зони Јелшинград.

Квалитет

Компанија “SiM Impex” је симбол поузданости, квалитета и разноврсности асортимана резервних дијелова за аутомобиле и гаражно-сервисну опрему у БиХ. Квалитет производа који “SiM Impex” гарантује својим купцима укључујући сваки артикл од укупно 1,5 милиона које имају у понуди, један је од најснажнијих адута компаније.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана