Бирајте најбоље ИПТВ пакете, сада с попустом!

ГС
Foto: м:тел

m:tel вас позива да искористите промотивну понуду – изаберите ИПТВ пакет по својој жељи, уз попуст од 50 посто на претплату два мјесеца, а као додатну повластицу одобрава вам и куповину телевизора на рате.

Ако имате м:тел ИПТВ пакет, онда сте корисник најбољег спортског, забавног и информативног садржаја! Зато, не пропустите понуду да изаберете један од m:tel ИПТВ пакета, што доноси попуст од 50% на претплату за прва два мјесеца. Ова понуда укључује и додатни бенефит - могућност куповине телевизора на 24 рате без камате!

m:tel вам, у оквиру ове понуде нуди телевизоре Тесла 32", по цијени од 11,50 КМ за рату, Тесла 40" – за 16,50 КМ по рати или Самсунг 43" Смарт за 37 КМ по рати.

Уживајте у више од 300 ТВ канала и гледајте најбољи свјетски спорт, хит филмове и серије, те се почастите најбољим видеотекама у оквиру пакета. Подсјећамо, у оквиру м:тел понуде ИПТВ пакета можете изабрати пакете који садрже двије, три или чак четири м:тел услуге! 

Комбинације су разноврсне, а у оквиру сваког м:тел дарује неке од погодности, у зависности од пакета: бесплатан TV ToGo, неограничене разговоре у m:tel фиксној мрежи, пријатељ број у м:тел мобилној мрежи, бонусе за разговоре у мобилној телефонији, више прикључених уређаја на једном пакету, бесплатно снимање садржаја…     

Не пропустите сјајне пакете и понуду која траје до краја јуна 2023. године, а за више информација о понуди посјетите сајт www.mtel.ba или позовите број телефона 0800 50 000.   
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођено 35 беба
Рођено 35 беба
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана