Бијељина: Нови начелници одјељења ступили на дужност

Srna
Бијељина: Нови начелници одјељења ступили на дужност

БИЈЕЉИНА - Градоначелник Бијељине Мићо Мићић и предсједник Скупштине града Александар Ђурђевић одржали су радни састанак са начелницима одјељења који су 29. јула, на сједници локалног парламента, именовани на дужност.

Мићић је изразио очекивања да ће успостављање широке политичке коалиције у Бијељини највише користити грађанима Семберије.

"Очекујемо од нових начелника да свој посао обављају одговорно и професионално. Млади и перспективни људи који су преузели неке од највиших функција у Градској управи доказ су да се само јединством могу рјешавати проблеми грађана и градити боља и успјешнија Семберија", рекао је Мићић након састанка.

Предсједник Скупштине града Александар Ђурђевић сматра да су на водећа мјеста именовани квалитетни људи који ће својим радом унаприједити рад локалне управе.

"СНСД је предложио људе који имају запажене резултате, остварене каријере, а трудили смо се да то буде спој младости и искуства", рекао је Ђурђевић новинарима.

За вршиоца дужности Одјељења за пољопривреду именован је Стеван Тривковић, магистар пољопривреде, Одјељења за привреду Жељко Гребић, магистар техничких наука из области друмског саобраћаја, док ће на челу Одјељења за просторно планирање бити Драган Станимировић.

Мићо Тодоровић нови је вршилац дужноци начелника Одјељења за борачко-инвалидску заштиту Града Бијељина.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана