Бањалука чека Петровића: Да ли ће градоначелник Бијељине испунити обећање па на пут кренути пјешке

ГС
Бањалука чека Петровића: Да ли ће градоначелник Бијељине испунити обећање па на пут кренути пјешке

Ако испуни дато обећање, градоначелника Бијељине Љубишу Петровића за неколико дана требало би очекивати у Бањалуци, гдје се заклео да ће доћи након што пропадне покушај његовог опозива.

Свечану заклетву “са три прста” Петровић је, подсјећамо, дао 8. фебруара, када је скупштинска већина у Бијељини донијела одлуку о покретању процеса опозива. Обраћајући се јавности пред камерама, Петровић је посебну поруку и обећање имао за Милорада Додика, кога је називао “ЦИК предсједником”.

– Видимо се у Бањалуци, ЦИК предсједниче. Одговорно и свјесно им поручујем да их у Бијељини чека политички крај. Када поломе зубе и када опозив не успије, узећу заставу Републике Српске, заставу града Бијељина и заставу Српске демократске странке, ићи ћу пјешке од Бијељине кроз Брчко, Шамац, Модричу, Добој и друге општине, заједно са народом и ићи ка Бањалуци, а тамо ћемо се видјети, ЦИК предсједниче – поручио је Петровић.

Ако је вјеровати Гуглу, од Бијељине до Бањалуке се пјешице, без одмора, стиже за нешто мање до два дана.

Градоначелник Бијељине се јос увијек није огласио, па смо тако остали ускраћени за одговор на питање да ли је Петровић остао при одлуци и заклетви да послије пропалог опозива пјешке крене према Бањалуци, преноси Српскаинфо.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана