Бањалучанку напала врана док је шетала с пријатељицом

ГС
Бањалучанку напала врана док је шетала с пријатељицом

БАЊАЛУКА - Бањалучанка З.М. лакше је повријеђена када ју је напала врана, док је шетала са пријатељицом у бањалучком насељу Старчевица.

З. М. ЈЕ „Независним“ испричала  да их је птица изенада напала у суботу предвече док су ишле улицом на којој је била једна угинула врана.

– Нисам у почетку ни схватила сата се десило и у први мах, мислила сам да ми је цигла пала на главу. Врана је баш брзо летјела, баш у намјери да нас нападне – рекла је З.М.

Према њеним ријечима, врана јој је прво канџама или кљуном повриједила главу, а затим је наставила да кружи око њих и више пута покушавала да их напада.

– Имала сам торбицу у руци и са њом сам махала како би птица отишла, па сам је некако успјела отјерати. Пријатељица ми је рекла да имам крви на глави па смо одмах свратиле да купимо нешто за дезинфекцију те огреботине, која на срећу није била велика – испричала је Бањалучанка.

Према њеним ријечима на дрвету је било доста врана, али је само једна била агресивна.

– Човјек и жена који су сједили на једној тераси питали су нас шта се десило, а када смо им објаснили да нас је напала врана, мушкарац је рекао да је и њега напала врана, те нам је показао трагове на глави – рекла је ова Бањалучанка.

Ово није први пут да вране нападају Бањалучане, а најчешће су се такви напади дешавали у насељу Симе Матавуља.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана