ATOS BANK омогућила стручну праксу за студенте Економског факултета

Г.С.
ATOS BANK омогућила стручну праксу за студенте Економског факултета

ATOS BANK а.д. Бања Лука потписала је данас Уговор о обављању стручне праксе са Економским факултетом Универзитета у Бањaлуци. Уговор о обављању стручне праксе испред ATOS Банке потписао је Игор Јовичић, предсједник Управе док је испред Економског факултета то учинио декан проф. др. Миленко Крајишник.

Овим Уговором студентима III и IV године студија биће омогућена стручна пракса у оквиру које ће имати прилику да стекну своја прва практична знања у финансијској институцији као што је ATOS BANK. Студенти ће имати прилику упознати се са пословањем банке, те на тај начин стећи знања и искуство из области банкарства, и истовремено имати прилику радити у пословном корпоративном окружењу. Учешћем у овом програму стручне праксе студенти Економског факултета имаће прилику да стекну вјештине рада у банкарству, те да изграде професионалне компетенције кроз практичан рад у пословном окружењу.

С друге стране ATOS BANK ће имати прилику да студентима представи пословно окружење, корпоративну културу, али и запослене који све ове године доприносе успјешним резултатима Банке.

ATOS BANK а.д. Бања Лука је стратешки опредијељена према друштвено одговорним пројектима, какав је управо овај у оквиру којег ће Банка студентима омогућити стицање нових знања спровођењем стручне праксе. Подршком пројектима који су усмјерени на младе људе, и образовање које има јако важну улогу у сваком друштву ATOS BANK је још једном оправдала имиџ друштвено одговорне финансијске институције.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођено 12 беба
Рођено 12 беба
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана