Анел Кадирић из Приједора добитник електричног бицикла

ПР
Анел Кадирић из Приједора добитник електричног бицикла

БАЊАЛУКА - Анел Кадирић из Приједора добитник је електричног бицикла у наградној игри коју је организовала Адико банка Бањалука за кориснике мобилног банкарства.

Кадирић, који је награду преузео у пословници Адико банке у Приједору, изразио је задовољство што је освојио награду, те истакао да редовно користи услуге Адико мобилног банкарства, саопштено је из ове банке.

Другу награду - електрични тротинет освојио је Србољуб Ђурасовић из Требиња, а трећу - викенд путовање за двоје Силвана Радукић из Бањалуке.

Наградна игра за кориснике услуге Адико мобилног банкарства реализована је од 5. марта до 5. јуна, а сви клијенти Адико банке Бањалука, корисници ове услуге, имали су прилику да уз двије или више трансакције плаћања аутоматски постану кандидати за вриједан наградни фонд, наводи се у саопштењу.

Директор Одјељења управљања производима за становништво Адико банке Бањалука Милка Чађо рекла је да је ова наградна игра само једна у низу активности које Банка спроводи ради промоције свијести о бржем, ефикаснијем и лакшем банкарству, као и награда за лојалност клијената.

"Нашим клијентима смо омогућили да, кориштењем Адико дигиталних услуга, добију јасно, брзо и једноставно банкарство. 'Адико мобајл' нуди и опцију жсликај и платиж којом корисници могу да изврше плаћање једноставно, сликањем рачуна. Честитам побједницима и желим им да уживају у наградама", навела је Чађо.

Из Адико банке су напоменули да је много разлога због којих је модерни начин плаћања све популарнији и у Републици Српској.

"Осим уштеде на времену и једноставног начина уплате са било које локације, Адико банка Бањалука сва плаћања извршена путем услуга 'Адико мобајл' или Адико Е-Банк нуди уз двоструко повољније накнаде", навели су из ове банке.

Више информација о производима и услугама Банке, клијенти и они који ће то тек постати, могу сазнати на веб страници www.addiko-rs.ba, позивом Адико контакт центра 051/951-000 или у најближој пословници Адико банке Бањалука

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана