Превентивне активности за матуре без инцидената

Срна
Превентивне активности за матуре без инцидената

Бањалука - Полицијска управа Бањалука и полицијске станице у њеном саставу предузимају превентивне активности да би предстојећа матурска славља ученика средњих школа протекла без инцидената.

Из Полицијске управе Бањалука саопштено је да су у оквиру тих активности одражни састанци руководилаца Управе са директорима средњих школа.

Током сарадње са представницима свих школа на подручју Управе, указано је на неопходност спровођења планских и координисаних активности у вези са обезбјеђењем предстојећих матурских забава, као и свечаног дефилеа матураната градским улицама, наведено је у саопштењу.

Руководиоци полицијских станица у надлежности Полицијске управе Бањалука остварују непосредну сарадњу са директорима и педагозима средњих школа, тржишним и просвјетним инспекторима и комуналном полицијом с циљем да матурске забаве протекну без проблема.

Имајући у виду искуства из претходних година, Полицијска управа Бањалука апелује и на матуранте да се уздрже од непримјереног понашања, као и кривичних дјела или прекршаја.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Рођене 23 бебе
Рођене 23 бебе
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана