Здравствено-туристички центар “Бања Врућица” радницима даје дио добити

PR
Здравствено-туристички центар “Бања Врућица” радницима даје дио добити

​ТЕСЛИЋ - Здравствено-туристички центар “Бања Врућица” и ове године исплатиће својим запосленима пет одсто од укупне остварене добити у прошлој години, одлучено је на недавно одржаној сједници Скупштине акционара овог друштва.

На ову, за наше поднебље, неуобичајену награду радницима Управа Друштва одлучила се како би наградила њихов труд и залагање које су показали у прошлој години, али и да би их стимулисала да и у овој остваре сличне резултате.

ЗТЦ “Бања Врућица” једна је од ријетких фирми која на овај начин подстиче своје запослене. Радници не крију задовољство што је и ове године одлучено да им се исплати дио добити компаније.

“Током читаве године радимо заиста вриједно и настојимо да на најбољи начин одрадимо свој посао. Када нам стигне једна оваква награда, наравно да смо више него задовољни јер знамо да Управа препознаје наш труд и залагање. Уз овакве подстреке свакако ћемо настојати да се што више усавршавамо у свом послу”, казала је Мартина Ђурковић, медицинска сестра у “Бањи Врућици”.

И Бране Тешић, запослен у Служби обезбјеђења “Бање Врућице”, поздравља одлуку Друштва и истиче да му овај гест много значи, како у финансијском смислу, тако и у стимулацијском.

“Веће је задовољство радити када знате да ваш труд даје резултате. Задовољни су и гости, а задовољна је и Управа. Ми сада можемо само да се и даље трудимо и да остварујемо сличне резултате”, нагласио је Тешић.

Др Драган Богданић, генерални директор ЗТЦ “Бања Врућица”, истакао је да ће свим радницима бити исплаћен исти износ по овом основу.

“Драго нам је да смо и овога пута успјели да својим запосленима исплатимо дио добити остварене у прошлој години. Иначе, наше Друштво настоји да на неколико начина стимулише раднике и то кроз исплату тринаесте плате, регреса, мјесечних стимулација на плату. Такође, настојимо да свој кадар редовно усавршавамо те да их и на тај начин подстичемо да напредују у послу”, појаснио је др Богданић.

Иначе, ЗТЦ “Бања Врућица” и у првих пет мјесеци ове године остварио је рекордан број ноћења.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана