Wwin и даље награђује: Освоји сваки дан Iphone 14, PS5 и 1000 EUR бонуса

Промо
Wwin и даље награђује: Освоји сваки дан Iphone 14, PS5 и 1000 EUR бонуса

У току је наградна игра највеће регионалне online кладионице у којој од 20. новембра сваки дан имате прилику освојити вриједне награде, а до сада је 15 најсретнијих преузело своје награде: осам телефона Iphone 14, 7 PlayStation 5 играчких конзола и 8.000 EUR бонуса.

Наградна игра траје до 18. децембра 2022. године и сваки дан корисници Wwinа ће освојити Iphone 14, PS5 и 1000 € БОНУСА (10 пута 100 еура бонуса). То је укупно 29 Iphoneа 14, 29 PS5 и 29.000 еура бонуса у само мјесец дана и све вам је јасно. То може само Wwin!

Уплатом од минимално 5 КМ на свој кориснички рачун (wwin.com, wwin-ba.com) путем било које опције уплате (пословнице, Xbon, Abon, картица, Skrill, Neteler, Pausafe card) стиечете право на судјеловање у наградној игри. Такође, минималном уплатом од 5 КМ у пословницама Wwin-а (Федерација БиХ, РС) на све игре (спортско клађење, live клађење, бинго уживо, бинго, стар догс) стичете право на судјеловање у наградној игри. Wwin је спремио фантастичну понуду за СП у Катару, а уз cashback prematch и cashback live, ужитак је загарантован.

Најјачи домаћи betting бренд поклања само брендирано.

JACKPOT – AMUSNET (EGT)

Заиграј AMUSNET (EGT) слот игре и освоји велике JACKPOT-ове. Тренутни JACKPOT на AMUSNET (EGT) слот играма 48.500,00 EUR (94.800,000 КМ) - и даље расте. Заврти и испробај срећу…

Откријте највећу понуду слот игара (1500+) на једном мјесту. Играј омиљене casino online, игре било кад и било гдје...

CASHBACK PREMATCH I CASHBACK LIVE

Wwin награђује своје играче cashbackом (повратом новца) на одиграни бет (улог) у постотку од одиграног износа у одређеном временском раздобљу на

Искушајте срећу на новој DiplomatTech платформи.

Нова платформа на  Wwinу  омогућава Мега добитке са малим улогом. Није немогуће да добијемо и првог милонера било у КМ или EUR валути, а за спорт и live омогућени су добитци од 100.000 €, као и 200.000 € за системске добитке. Поред стандардних опција уплате и исплате (пословница, банка, xbon, abon, skrill, neteller, виса, мастер, маестро картица, psc bon), увели смо и AIRCASH опцију уплате и исплате.

КОМБИНУЈ PREMATCH И LIVE ДОГАЂАЈЕ

Нова димензија клађења на Wwin-у. Комбинујте PREMATCH и LIVE догађаје на истом листићу

Wwin се још давно сврстао уз велике и респектабилне домаће и стране твртке, као што су Turkish Aitlines, Босналијек, Caiz Coin, ИГ Игман чије се рекламе налазе на ударној позицији на предњој страни дреса бх. премиерлигаша и међу њима је уложио у највише клубова обзиром да је једино лого Wwin-а нашао своје мјесто на предњој страни чак три премијерлигаша: ФК Слобода Тузла, ФК Леотар Требиње и НК Широки Бријег чиме је помагао чак 25% клубова првог ранга бх. фудбала и то као највећи спонзор, а што је ниво који ова кућа одржава већ годинама.

Лого Wwin краси дресове клубова у Босни и Херцеговини и у другим спортовима као и у нижим фудбалским лигама.

Вриједно је издвојити:Генерални спонзор КК Борац Бања Лука, који ће у наредне три сезоне носити име КК БОРАЦ Wwin, КК Широки,, КК Младост Мркоњић Град, као и рукометне клубове РК Слога Горњи Вакуф/Ускопље, женски рукометни клуб Борац Бања Лука, РК Вележ Невесиње, женски одбојкашки клуб Леотар Требиње, мушки одбојкашки клуб Босна. У Првој фудбалској лиги РС ту је Козара из Градишке, Сутјеска из Фоче. У првој фудбалској лиги ФБИХ ту је НК ЈЕДИНСТВО из Бихаћа.

Кад је ријеч о малом фудбалу један клуб је у свој назив додао Wwin. Ријеч је о клубу Слога Wwin – Горњи Вакуф/Ускопље. Уз поменути клуб малог фудбала лого Wwin је и на дресу МНК Херцеговина, као и КМФ Леотар из Требиња.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана