Weekend Media Festival без једнократне пластике

PR
Weekend Media Festival без једнократне пластике

Загреб – На 12. издању највећег комуникацијског фестивала у регији који се одржава од 19. до 22.9. у Ровињу, по први пута ће се користити посебно дизајниране периве чаше како би се смањило кориштење и бацање једнократне пластике. На чашама ће уз лого фестивала бити отиснута и пригодна порука како кориштењем ове чаше чувамо планету. Након кориштења, посјетиoци ће чашу моћи понијети кући као додатни сувенир с најбољег Weekenda у години.

„Weekend одувијек мисли зелено, што се може видјети и на визуалном идентитету те уређењу самог фестивалског простора. Екологију никако не сматрамо само трендом, већ стилом живота. Фестивалом без једнократне пластике желимо подићи свијест о екологији те бринути о природи колико год можемо”, истакнуо је Томо Рицов, директор Weekend Мedia Fedtivalа.

Периве чаше моћи ће се преузети на шанковима смјештенима унутар фестивалског комплекса у Старој творници духана Ровињ. Посјетиoци ће чаше моћи понијети са собом, али и оставити их на за то предвиђеним мјестима/пунктовима.

Овогодишњи Weekend доводи више од 150 предавача и панелиста, а кроз три дана преко 5000 судионика из свих земаља регије моћи ће уживати у богатом фестивалском програму који ће се одржавати у пет паралелних дворана. Новитет је и Weekend Massterclass који у најпрестижнијем хрватском хотелу, Grand Park Homley Rovinj  доводи легендарног челника Тag Eeuera  и Hublota  Јean-Claude Bivera који ће у четвртак, 19. септембра  у 11 сати открити тајне вођења луксузних брендова и тиме отворити овогодишњи програм фестивала. Које нас актуалне медијске теме те занимљиви предавачи и стручњаци очекују на овогодишњем Weekendу можете пронаћи у детаљном програму на службеној страници фестивала.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана