Web сајт pricezadjecu.blic.net – нова интернет презентација која промовише дјечије ауторске радове

PR
Web сајт pricezadjecu.blic.net – нова интернет презентација која промовише дјечије ауторске радове

Web сајт pricezadjecu.blic.net нова је интернет презентација компаније Блицнет на којој промовише и награђује дјечије ауторске радове. Сајт је модерног изгледа и веселих боја, максимално прилагођен посјетиоцима и дјеци као крајњим корисницима.

Структура сајта је јасно организована у складу са потребама и навикама корисника, те је претрага на сајту крајње лака и интуитивна. Информације су подијељене у неколико секција до којих се стиже у свега неколико кликова.

У секцији Конкурс представљени су услови Наградног конкурса ”Приче за дјецу” у којем компанија позива ученике од V до IX разреда основних школа у БиХ да пишу приче за дјецу и за то их награђује са објављивањем на сајту у секцији Приче за дјецу. Поред објављивања радова, Блицнет по завршетку конкурса, награђује 15 најуспјешнијих аутора са таблетима и додатно са снимањем приче.

На сајту је и он лине формулар преко којег ученици шаљу своје приче, али и сет најчешћих питања и одговора који им нуди значајно појашњење у вези писања прича.

Web сајт прицезадјецу.блиц.нет је респонсивног дизајна те ће се приказ овог сајта прилагођавати десктоп, мобилним и таблет уређајима.

Посјетите нови сајт pricezadjecu.blic.net

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана