“Витинка” тријумфовала на Новосадском сајму

М. Л.
“Витинка” тријумфовала на Новосадском сајму

Бањалука - Престижно признање за квалитет производа “Велики шампионски пехар” на 86. Међународном сајму пољопривреде у Новом Саду освојиле су двије велике домаће компаније, “Витинка” и “Витаминка”.

Из “Витинке” је у петак саопштено да су признања компанијама уручена на свечаној церемонији “Вече шампиона” која је одржана у четвртак увече.

- Изузетно смо поносни што из године у годину освајамо награде на овом сајму, који је међу десет најзначајнијих сајмова пољопривреде у Европи. Много су нам важне ове награде јер потврђују наш квалитет и пред нас стављају обавезу и мотивацију да исто тако наставимо у будућности уз снажна унапређења, одржавање високих стандарда и развој нових производа - рекао је директор маркетинга компаније “Витинка” Мирко Савић.

Међу многобројним учесницима, у конкуренцији из цијелог региона, “Витинка” је освојила и златни пехар за квалитет за природну изворску воду “вивија”.

Велику златну медаљу за квалитет и ове године добило је изузетно популарно освјежавајуће пиће “егзотик крушка”, а велике златне медаље освојили у и сокови “вита бијело воће” и “нара”.

У “Витинки” истичу да у свом асортиману тренутно имају осам брендова које су дуго и пажљиво градили на основу врхунског квалитета, модерног дизајна и креативне комуникације.

Сталним унапређењима, новитетима, ширењем производних линија, ова домаћа компанија потврђује статус једног од најуспјешнијих привредних субјеката у БиХ који осваја и тржишта у региону.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана