Вечерас премијера најбољег серијског програма ове јесени на АТВ

Срна
Вечерас премијера најбољег серијског програма ове јесени на АТВ

Вечерас од 20 часова на АТВ-у пратите премијеру најбољег серијског програма ове јесени: премијеру друге сезоне најгледаније домаће серије 'Игра судбине' и премијеру нове хит серије 'Коло среће' која стиже из продукцијске куће која потписује управо 'Игру судбине', али и хит серије 'Истине и лажи' и 'Тате'.

'Игра судбине' - најгледанија серија у региону, теленовела која је интригама, препрекама и јединственим судбинама, као и страственим љубавима и пријатељствима, ликовима и ситуацијама опчинила све испред 'малих екрана'. Након шокантног краја прве сезоне, на АТВ се враћа са нових 100 епизода. И друга сезона биће у знаку најпопуларнијих ликова - породице Каначки, око које се обрћу сва дешавања и узбуђења. 'Лајт' мотив ће и даље бити ријечи главне јунакиње Аде Каначки (Милица Милша) да је породица најважнија и да се само због ње и правде она бори и уједа као рис.

'Коло среће' - узбудљива прича о Мари Ракетић, главној јунакињи која је вриједна и скромна жена, самохрана мајка која ради на пијаци. Мара се на све начине бори да изађе на крај са свим недаћама и да својим укућанима обезбиједи најбољи живот. Осим тога, Мару муче тајна и гријех из прошлости, давне младости, коју жели да исправи. Једног дана, Марин живот се у потпуности мијења – осваја премију на лутрији и преко ноћи постаје једна од најбогатијих жена у земљи.

Емитовање серија 'Игра судбине' и 'Коло среће' само је увод у бројне новитете које је АТВ припремила за ову јесен. АТВ ће наредних седмица, осим бројних програмских измјена и садржаја, представљати и друге атрактивне домаће и стране серијске наслове чиме ће заокужити 'најбољи серијски програм ове јесени'.

Серију 'Игра судбине' можете пратити од уторка до суботе од 20 часова, након које слиједи и 'Коло среће'. Загарантовано добро вече за цијелу породицу и за све узрасте и генерације.

Вечерас од 20 часова будите уз премијеру најбољег домаћег серијског програма. Јер најбоље вечери су оне уз АТВ...

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана