Вечера захвалности Philip Morrisа у Бањалуци

PR
Вечера захвалности Philip Morrisа у Бањалуци

Бањалука – Генерални директор компаније Philip Morris у Босни и Херцеговини, Срђан Лазовиц, синоћ је у Бањалуци био домаћин догађаја затвореног типа организованог за пословне партнере и пријатеље компаније. Била је ово прилика да им се захвали за досадашњи успјешан заједнички рад и повјерење, али да им и са великим поносом представи најновију иновацију компаније звану IQOS.

У овом тренутку, Philip Morris International, пролази кроз велику пословну трансформацију, одлучан у свом ангажману на стварању будућности без духанског дима.

Лазовић је подцртао ову чињеницу досадашњим резултатима рекавши:  “Ова вечер је знак наше захвалности према партнерима и пријатељима, од којих су неки с нама од почетка нашег рада у Бања Луци. PMI примјењује високе стандарде свугдје гдје послује и драго нам је што су они подржани и поштовани од стране свију с којима послујемо. Као једна од највећих компанија у свијету, ми имамо ту обавезу да својим примјером поставимо високе стандарде и да их се стално придржавамо, као и да постављамо јасне и мјерљиве циљеве који нам помажу смањити штетан утјецај на околиш. Захвални смо свима овдје присутнима који нас подржавају у нашим тежњама и циљевима овдје, који су исти као и широм свијета: осигурање боље будућности за наше софистициране потрошаче и њихову околину.”

Као резултат велике жеље и посвећености тима PMI у БиХ, да покажу и докажу да је и БиХ дио модерног свијета, компанија је недавно пустила на тржиште и IQOS, електронски уређај који загријава, а несагоријева специјално дизајниране патроне правог духана. Овим новитетом, БиХ се придружила више од 40 тржишта широм свијета, на којима се може наћи овај производ за који тврде да је боља алтернатива у односу на пушење цигарета.

 

О компанији Philip Morris International Inc.

Philip Morris Интернатионал (PMI) предводи трансформацију у духанској индстрији како би створио будућност без духанског дима и на посљетку замијенио цигарете бездимним духанским производима, од чега би корист имали прије свих пунољетни пушачи који би иначе наставили пушити, али и друштво у цјелини, компанија и њени дионичари. PMI гради будућност на новој категорији производа без дима који, иако нису без ризика, представљају много бољи избор од наставка пушења. Путем мултидисциплинарног приступа у развоју производа, најмодернијим објектима и научним доказима, PMI настоји осигурати да производи без дима задовољавају захтјеве потрошача и строге регулаторне захтјеве. PMI-јев производ без дима, IQOS, базира се на принципу загријавања духана. Од 31. децембра 2018. PMI процјењује да је више од 7.3 милијуна одраслих пушача широм свијета већ потпуно прешло на овај производ који загријава духан, а који је тренутно доступан за продају на 44 кључна тржишта под брендом IQOS. За више информација, посјетите наше www.pmi.com и www,pmiscience.com странице.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана