Уз Supernova TRIO Plus пакет видеотека Apollon шест мјесеци без накнаде

ПР
Уз Supernova TRIO Plus пакет видеотека Apollon шест мјесеци без накнаде

Искористите јединствену понуду и одабиром Supernova TRIO Plus пакета на поклон добијате Apollon видеотеку шест мјесеци без накнаде! У оквиру тренутне акције очекује вас и 20% попуста првих шест мјесеци на претплату.

Apollon је платформа путем које корисници могу да приступе бази са више од 10.000 сати различитог филмског и серијског програма. 

Поред разних жанрова филмова и серија врхунске продукције, ова платформа нуди готово цјелокупан опус серијског и филмског програма домаће кинематографије.

Постојећим корисницима пакета Supernova TRIO Plus, видеотека Аполлон биће доступна шест мјесеци без накнаде од дана почетка важења акције.

У оквиру понуде других пакета услуга са Supernova дигиталном телевизијом, видеотеку Apollon могуће је докупити за 6,90 КМ мјесечно, а понуда се реализује у складу са техничким могућностима за инсталацију на адреси корисника.

Све информације о кориштењу Supernova услуга и активацији Apollon видеотеке можете сазнати у најближој Supernova пословници или позивом на бесплатни број Корисничког центра 0800 30 630, тастер 1.

Ту је и веб страница www.supernovabih.ba путем које се можете редовно информисати и о осталим погодностима и актуелностима из Supernove.

Постаните корисник Supernova услуга и уживајте у богатом садржају Apollon видеотеке!
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана