Уз “нектар” пиво до три “поршеа”

PR
Уз “нектар” пиво до три “поршеа”

Бањалука - “Бањалучка пивара” у наредна три мјесеца реализоваће до сада највећу наградну игру под називом “Десет ‘ладних нектара”, а најсрећније пивопије очекују чак три “порше” аутомобила.

У поменутој компанији истичу да ће љубитељи “нектар” пива имати прилику да од данас до 30. јуна испробају срећу, а имена власника нових четвороточкаша, два “Porsche Caymana718 (982)” и једног “Porsche Boxterа 717”, биће позната 6. јула у великом финалном извлачењу.

- За учешће у избору за главне награде потребно је сакупити десет црвених чепова боца или црвених отварача лименки “нектар” пива и послати их у коверти са личним подацима на адресу “Бањалучка пивара”, Слатинска 8, 78000 Бањалука, са назнаком “За наградну игру - “Десет ‘ладних нектара” - истакла је ПР манаџер “Бањалучке пиваре” Милка Станивуковић и додала да ће играчи попуњене коверте моћи убацити и у посебно дизајниране кутије, које ће се налазити у свим већим тржним центрима. Осим главних, све учеснике наградне игре очекује и велики број дневних награда.

- Током три мјесеца најсрећније љубитеље “нектар” пива обрадоваћемо са 90 мини-фрижидера, 90 великих сунцобрана и 90 вртних гарнитура, а извлачење ће се одвијати на свака 24 часа аутоматски, методом случајног компјутерског избора. За учешће је потребно пронаћи јединствени алфанумерички код, који се налази испод црвених чепова и црвених отварача лименки “нектар” пива и послати га СМС-ом на број 091 212 402 или путем “Нектар” вибер чета - рекла је Станивуковићева. Списак добитника дневних награда биће објављен на званичној интернет страници www.nektarpivo.com, као и на званичним “Фејсбук” и “Инстаграм” профилима “Нектар” пива.

За учешће у наградној игри неопходно је да играчи буду пунољетни, а број црвених чепова са боца, те црвених отварача и кодова који могу послати је неограничен.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана