Уз „Адико мобајл“ наградну игру до вриједних награда

ГС
Уз „Адико мобајл“ наградну игру до вриједних награда

БАЊАЛУКА- Клијенти Адико банке Бањалука, који користе услугу „Адико мобајл“, до 15. децембра имају прилику да освоје вриједне награде.

Уколико постојећи и нови клијенти путем наведене услуге, у периоду трајања наградне игре, реализују најмање двије трансакције плаћања, аутоматски постају учесници наградне игре и имају прилику да, по завршетку наградне игре, освоје вриједне поклон бонове - 2.000 КМ за куповину скија и скијашке кациге, 1.500 КМ за куповину сноуборда и скијашке кациге и викенд путовање за двије особе у вриједности 1.000 КМ.

Маркетинг менаџер у Адико банк Бањалука Марија Панић рекла је да корисници ове услуге имају прилику да освоје атрактивне награде за зимовање.

-Ово је један од начина да се захвалимо клијентима који прате иновације и користе „Адико мобајл“ дигиталну услугу, уз коју је услуга банкарства још бржа и једноставнија. Наградна игра траје још нешто мање од мјесец, стога није касно за учешће, јер приликом уговарања текућег рачуна, „Адико мобајл“ услугу добијају потпуно бесплатно, а реализујући трансакције путем ове апликације, аутоматски постају и учесници ове вриједне наградне игре - рекла је Панићева.

Детаљна правила учешћа у „Адико мобајл“ наградној игри, као и више информација о погодностима кориштења Адико дигиталног банкарства, могу се пронаћи на страници addiko-rs.ba.

Најновије информације о производима и услугама Банке, потражите и на Адико Банк Бањалука профилима на „Фејсбуку“ и „Инстаграму“.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана