Услуге у Supernovoj уз попуст од 20 одсто

ПР
Услуге у Supernovoj уз попуст од 20 одсто

Изаберите неку од Стандардних или Supernova тарифа са напредним функционалностима (гледај пропуштено, паузирај ТВ, видео на захтјев) и искористите попуст од 20 одсто на мјесечну претплату првих шест мјесеци!

Поред тога, уз закључивање уговора за Supernova тарифе са напредним функционалностима, акцијска понуда пружа могућност гледања Superstar видеотеке без накнаде 12 мјесеци.

Уколико одабереш Supernova TRIO Plus пакет, осим наведених акцијских погодности, на поклон добијаш и Apollon видеотеку шест мјесеци без накнаде. Са Apollon видеотеком гледаш најбоље филмске и серијске садржаје холивудске и домаће продукције.

У оквиру Supernova DTV тарифе са напредним функционалностима, доступна је и Nick+ видеотека са богатим садржајем за дјецу.

Акцијска понуда се реализује у складу са техничким могућностима за инсталацију услуге на адреси корисника. Кориснички уговор уз акцијску понуду се закључује на неодређено вријеме са минималним периодом трајања 24 мјесеца.

Све информације о акцијској понуди и кориштењу услуга можете сазнати у најближој Supernova пословници или позивом на бесплатни број Корисничког центра 0800 30 630, тастер 1.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана