Упознајте Galaxy Note 20 Ultra

m:tel
Упознајте Galaxy Note 20 Ultra

Galaxy Note 20 Ultra је моћни телефон који ће заувијек промијенити начин на који радите и забављате се. То није телефон какав познајете, то је снажни рачунар који стаје у ваш длан.

Galaxy Note серија је увијек била симбол врхунских перформанси, продуктивности и забаве, а са софистицираним дизајном који је посебно наглашен мистично-бронзаном непрозирном текстуром, нова серија је најмоћнија до сада.

Galaxy Note 20 Ultra има све особине компјутера и омогућава корисницима да уживају у креирању фото и видео садржаја, али и у игрицама попут правих професионалаца.

Паметна, брза и ефикасна S Pen оловка може урадити и оно што рачунар не може, она је попут праве оловке подржане вјештачком интелигенцијом. S Pen аутоматски конвертује руком писане биљешке корисника у дигитални документ различитих формата као што су Word или PDF који се даље са лакоћом могу преправљати или дијелити на таблетима и рачунарима.

Врхунска камера долази са 8К резолуцијом, идеалном за прављење врхунских снимака професионалног ранга уз које ће васа креативност доћи до изражаја. Посебна погодност је Pro Video режим са опцијама за професионални фокус и зумирање у Full HD резолуцији.

Користите професионалне видео и звучне ефекте, подесите жељену брзину кадрова и уживајте у кристално чистом звуку невјероватних Galaxy Buds Live слушалица.

Galaxy Note 20 Ultra са широкоугаоним објективом од 108 MP, биљежи и најситније детаље, тако да фотографије и видео снимци изгледају онако како их види људско око.

Galaxy Note20 и Note20 Ultra задовољиће потребе и најзахтјевнијих корисника а можете их пронаћи у m:tel понуди.

У препорученој Претплата: XXL+ тарифи, врхунски Galaxy Note 20 Ultra може бити ваш по цијени од 179,20 КМ а остатак платите на рате од 31,17 КМ. Компактна верзија ове сјајне серије, Galaxy Note 20, у истој тарифи може бити ваш по цијени од 99,20 КМ  остатак платите на рате од 17,25 КМ.

За више информација о новој Galaxy Note 20 серији посјетите www.mtel.ba или позовите 0800 50 000.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана