Ухватите корак!

m:tel
Ухватите корак!

Убрзајте свој корак уз м:тел 4G мрежу, поклон 4GB мобилног интернета и изаберите један од сјајних телефона по супер цијенама

Сви нови м:тел корисници постпаид тарифних модела који до 8. јула ове године закључе уговор, уз све предности Претплата тарифа добиће додатни бонус мобилног интернета од 4 GB за прва два мјесеца коришћења одабраног тарифног модела.

У оквиру ове понуде имате и могућност куповине одличних мобилних телефона по промотивним цијенама.

ТESLA Smartphone 6.4 Lite је поуздан и дуготрајан телефон са напредним функцијама, за једноставну и лаку свакодневну употребу, намијењен корисницима који желе модеран и добро избалансиран уређај. Уз препоручену тарифу Претплата: S+ или Претплата: S Net+ овај телефон може бити ваш по цијени од само 1 КМ.

LG Q Stylus је телефон са великим екраном, елегантним металним оквиром и одличним камерама. Са стyлус оловком хватајте биљешке, а са напредним опцијама за сликање снимите јасне фотографије високог квалитета чак и у покрету. Препоручена тарифа за овај модел је Претплата: М+ у којој изванредни LG Q Stylus можете купити одмах по цијени од 59,10 КМ а остатак платити на мјесечне рате од 10,30 КМ.

За више информација о овој понуди, као и осталим услугама компаније м:тел позовите 0800 50 000, посјетите сајт www.mtel.ba или било које продајно мјесто м:тел-а.    

 

 

м:тел – имате пријатеље!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана