У Вишеграду одржана донаторска изложба Удружења лица са потешкоћама у развоју "Мој пријатељ"

Срна
Foto: Срна

ВИШЕГРАД- Удружење лица са потешкоћама у развоју "Мој пријатељ" из Вишеграда организовало је хуманитарну изложбу на којој посјетиоци данас могу да донирају новац и тако помогну њихов рад.

Предсједник Удружења Драгана Антић рекла је да се овогодишња традиционална изложба састоји из два дијела, те да је први новогодишњи, у оквиру којег су изложени ручни радови.

"Други дио изложбе представља пројекат који смо током протеклог периода реализовали у сарадњи са Министарством спољних послова Србије - Управом за сарадњу са дијаспором и Србима у региону који се зове жТрадиционални српски занати, огледало српске традицијеж, навела је Антићева.

Начелник општине Вишеград Младен Ђуревић рекао је да је удружење "Мој пријатељ" од посебног значаја, истакавши да ће општина и убудуће на различите начине помагати њихов рад.

"Овом приликом желим да се захвалим свима који су помогли не само ову данашњу изложбу, него и комплетан рад удружења", рекао је Ђуревић, додајући да му је веома драго што грађани препознају важност оваквих догађаја и одазову се у великом броју.

Сва средства која буду прикупљена у оквиру ове хуманитарне акције биће усмјерена породицама дјеце са потешкоћама у развоју.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана