У Addiko банци Бањалука атрактивна понуда за штедњу - каматна стопа 2% на рок од 2 године

PR
У Addiko банци Бањалука атрактивна понуда за штедњу - каматна стопа 2% на рок од 2 године

БАЊАЛУКА - Онима који размишљају о штедњи, односно који планирају своју уштеђевину повјерити у сигурне руке, понуда са којом је Addiko банка Бањалука изашла на тржиште може да буде примамљива, поручују из ове банке.

Орочењем уштеђевине на двије године заинтересовани клијенти добијају атрактивну каматну стопу од два одсто, а у оквиру промотивног периода који траје до 31. јула, осим у домаћој валути, у Addiko банци кажу, могуће је штедњу орочити и у еврима.  

 -За улагање у будућност потребна је штедња, стога смо уз штедњу, клијентима омогућили и посебну погодност. За све заинтересоване који до 31. јула ороче средства у трајању 13 мјесеци, каматна стопа је 1,3 одсто, а уколико се одлуче на штедњу у Addiko банци у трајању двије године, добиће атрактивну каматну стопу од два одсто при чему су наведене номиналне каматне стопе једнаке ефективној каматној стопи. Addiko је брза, једноставна и дигитална банка која брзо реагује на потребе клијената, те смо и овом приликом, ослушкујући кретања на тржишту одлучили да као поуздан партнер одговоримо на њихове потребе новим погодностима штедње-, изјавила је Милка Чађо, директор Одјела управљања retail производима у Addiko банци Бањалука.

 Из Addikа додају да константно утичу на свијест да се штедња усвоји као дугорочна навика клијената, што ће им омогућити боље располагање буџетом, али и додатни приход од камате. Кампања штедње већ првих дана је привукла пажњу, јер причу о важности штедње представио је нови Addiko карактер, Оскар, присјећајући се деде Вукашина који свима поручује: „Штеди гдје вриједи!“

О посебној понуди штедње у Addiko банци Бањалука сазнајте више на сљедећем линку. За сва питања позовите Аддико контакт центар на 051 951 000.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана