Total - Никад боља акција

ПР
Total - Никад боља акција

Од сада можете уживати у врхунском ТВ садржају гдје вас чека најбољи спорт: Premier League, Bundesliga, EuroLeague, EuroCup, Moto GP, Formula 1, као и утакмице репрезентација БиХ, Србије и Хрватске у квалификацијама за FIFA World Cup 2022 у Катару. Све то за 1КМ мјесечно, првих 6 мјесеци.

Као и до сада, најбоље забавне садржаје, најпопуларније серије и емисије у региону можете пратити на каналу Nova БХ: нове епизоде серије "Луд, збуњен, нормалан", музички спектакл "Звезде Гранда", "Никад није касно"," Суперталент" као и регионални хумористички show "24 минута са Зораном Кесићем".

Уз EON апликацију све канале из наше понуде можете гледати на омиљеним уређајима и уживати у напредним функционалностима: до 7 дана уназад на свим каналима, Видео клуб са више од 10.000 наслова као и још много тога.

Корисници Extra и Premium пакета имају могућност да обезбиједе додатни ресивер за још један ТВ пријемник, 12 мјесеци без мјесечне ренте.

Додатне погодности које остварујете као корисник Total TV пакета су БН и Пинк пакети које у оквиру Total TV Start пакета добијате 3 мјесеца промотиво, а у оквиру Extra и Premium пакета, 24 мјесеца промотивно.

Најбољи ТВ садржај је на Total TV-у!

За више информације посјетите: https://totaltv.tv/ba/tv-paketi/

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана