Тим Sberbank Banja Luka на висини задатка у „Sberbank 5К BIZZ UP Run” трци

Г.С.
Тим Sberbank Banja Luka на висини задатка у „Sberbank 5К BIZZ UP Run” трци

Протеклог викенда у бањалучком парку „Младен Стојановић” одржана је јесења манифестација „Run&More PARK”, у оквиру које је уприличена трка „Sberbank 5К BIZZ UP Run”. Sberbank Banja Luka је била поносни спонзор ове трке, која је намијењена компанијским тимовима.

Александар Кесић, предсједник Управе Sberbank Banja Luka, изразио је задовољство што је Sberbank спонзор овако значајне манифестације, која на најбољи начин представља једну од вриједности које ова банка његује, а то је здрав начин живота. 

„Бањалука је протеклог викенда била епицентар спорта, позитивне енергије и једне незаборавне спортске приче. Sberbank Banja Luka је ове године имала своју екипу тркача, који су показали да су на висини задатка и који су у трци на 5 км, у категорији за најбржи мјешовити тим освојили дуго мјесто, као и награду за најбоље брендиран тим. Поносни смо на наше тркаче, којима трчање и рекреативне активности представљају стил и начин живота, јер су управо спортске активности и здрав живот, вриједности које Sberbank његује.„ изјавио је Кесић.

Sberbank Banja Luka је у оквиру овог догађаја организовала дружење у парку „Младен Стојановић”, те је на промо-штанду учесницима и посјетиоцима трке организована симболична подјела зелених јабука, као освјежење прије и послије трке.

Више од 700 тркача трчало је прошлог викенда улицама Бањалуке. У оквиру “Sberbank 5k Bizz Up Run” трке, своју форму окушали су тимови из више од 100 компанија из цијелог региона. Осим трчања, манифестација “Run&More Park” уприличила је и музичке садржаје сјајног звука и врхунске енергије у склопу додатног програма “After Run Party”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана