„Суперхероји" настављају подршку здравственим установама: Нова донација опреме болницама у БиХ

ПР
„Суперхероји" настављају подршку здравственим установама: Нова донација опреме болницама у БиХ

БАЊАЛУКА – У оквиру Хемофармове акције "Суперхероји маске носе испод очију", средства прикупљена од продаје Хемофармових витамина и минерала, Магнетранса, Имуноцинка, Поливита Б плус и Eunova Duo Protect D3 К2 употријебљена су за набавку опреме за још три здравствене установе у БиХ.

Овом приликом заштитна опрема (маске, одијела и рукавице), антигенски тестови, дезинфекциона средства, пулсни оксиметри и небулизатори у вриједности већој од 20.000 КМ биће донирани Заводу за физикалну медицину и рехабилитацију „Др Мирослав Зотовић" у Бањалуци, Опћој болници „Прим. др Абдулах Накаш" у Сарајеву и Дому здравља Цазин.

Хемофарм је покренуо акцију „Суперхероји маске носе испод очију" у новембру прошле године и од тада до данас обезбијеђена је помоћ у заштитној и медицинској опреми, дезинфекционим средствима и антигенским тестовима за 17 здравствених установа у БиХ укупне вриједности 100.000 КМ.

„У оквиру ове акције, велики број здравствених установа у БиХ помогли смо донацијом опреме која доприноси заштити здравствених радника и њиховој већој ефикасности у свакодневном раду. Веома смо поносни на нашу кампању „Суперхероји", јер је она успјешна управо зато што су грађани у нама препознали партнера који је ту када је потребно. Ослушкивати потребе заједнице и помоћи другима јесте осјећај ком природно сви тежимо. Пробиотици, минерали и витамини од велике су важности како у самој превенцији и терапији Цовид-19 тако и у пост-цовид стањима умора и враћања енергије. Осим донације опреме и упућивања апела о поштовању епидемиолошких мјера, пружили смо и важан допринос  подизању свијести о важности рехабилитације особа које су пребољеле Covid-19. Настављамо истим путем, тамо гдје смо стали да као поуздан партнер бринемо о здрављу људи", рекао је Саша Урошевић, директор Хемофарма БиХ.

Кампања „Суперхероји" наставља се до краја године, а одвајањем средстава од продаје Хемофармових Пробиотика, те витамина и минерала, Магнетранса, Имуноцинка, Поливита Б плус и Eunova Duo Protecta D3 К2 биће обезбијеђена додатна заштитна опрема за здравствене установе у БиХ.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана