Стручњаци из компаније м:тел у мисији дијељења знања студентима ЕТФ-а

Mtel
Стручњаци из компаније м:тел у мисији дијељења знања студентима ЕТФ-а

У оквиру дугогодишње партнерске сарадње са Електротехничким факултетом Универзитета у Бањалуци, компанија м:тел је у оквиру едукативног пројекта м:теме покренула низ вишеструко корисних бесплатних предавања за студенте и студенткиње овог факултета.

Под мотом „Буди у центру збивања", стручњаци из м:тел-а са дугогодишњим радним искуством долазе са низом интересантних тема, предавања и радионица из различитих области ИКТ индустрије.

Током ових сусрета студенти ће моћи чути и сазнати како теорија живи у пракси, који су савремени токови у телекомуникацијама, али и да чују бројне разлоге зашто баш компанија м:тел треба да буде полазна тачка њихове будуће каријере.

Причаће се о: комутацији у телекомуникационим мрежама, транспорту-IP/MPLS-Сервисима, како изградити информациони систем мање компаније (радионица), о бежичној приступној и транспортној мрежи, интернет сервисима, сервисима -Core/Distributin /Acces топологије.

Предавања почињу 9. 11.2017. и одвијаће се у просторијама Електротехничког факултета до априла сљедеће године, а детаљи и информације о терминима и предавачима доступни су на www.mtel.ba

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана