Септембар ће ове године поновно обиљежити најбољи Weekend у години

P.R.
Септембар ће ове године поновно обиљежити најбољи Weekend у години

Загреб – Weekend иде даље! И ове ће године од 24. до 27. септембра у Ровињу

Weekend Media Festival окупити водеће стручњаке медијске индустрије. Под слоганом „I love Weekend" фестивал ће обиљежити љубав, повезаност и пријатељство које је у 2020. години било потребније него икад.

"Јако смо узбуђени и драго нам је да ћемо и ове године уживати у сјајним предавањима и врхунским партyјима какве има само Weekend. Посебно смо усмјерени на бригу за сигурност свих присутних. Помно пратимо упуте надлежних тијела јавног здравства и придржавамо се прописаних препорука како би осигурали максималну безбједносз за све посјетиоце", истакнуо је директор фестивала Томо Рицов.

Овогодишње издање највећег регионалног медијског фестивала већ ће традиционално окупити све заинтересоване за медијску индустрију, а посебно је значајно што ће Weekend бити један од првих великих фестивала који ће се одржати након попуштања епидемиолошких мјера изазваних пандемијом коронавируса. 

"Сви најбољи партyји били су у најлуђим временима и зато смо сигурни да ће ово бити најбољи Weekend до сада. Уз то, припремамо врхунски програм који нећете хтјети пропустити", објашњава директор програма фестивала Никола Врдољак. 

Најбоља позивница за овогодишњи Weekend је чињеница да се из године у годину у Ровињу окупља све већи број судионика и врхунских предавача. Зато будите и ви дио највећег медијског фестивала, припремите се за најбољу журку године, и понесите добру вољу и опуштеност - то је једино што Weekend од вас тражи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана