Сбербанка Бањалука: Поклони бебама рођеним на Свјетски дан штедње

ГС
Сбербанка Бањалука: Поклони бебама рођеним на Свјетски дан штедње

БАЊАЛУКА - Сбербанка Бањалука, традиционално, шесту годину заредом поклања вриједне поклоне бебама рођеним у Републици Српској на Свјетски дан штедње - 31. октобра, саопштено је из ове банке.

С обзиром на то да долазак принове представља један од најсрећнијих тренутака у животу породице, Сбербанка Бањалука се сваке године труди да учини овај дан још радоснијим, те родитељима свих беба рођених на територији Републике Српске, поклања штедне књижице са почетним новчаним улогом од 100 КМ на штедном рачуну, а породиљама поклон у виду пакета за дезинфекцију и хигијену и све то у складу са тренутном епидемиолошком ситуацијом.

Ове активности одвијају се у оквиру обиљежавања Свјетског дана штедње.

- Свјетски дан штедње сваке године обиљежавамо као важан и значајан датум и то са родитељима и нашим најмлађим суграђанима, те их на овај начин подсјећамо колико се штедњом и одговорним односом према новцу ствара сигурнија будућност. Уручењем штедних књижица са улогом од 100 КМ на штедном рачуну и ове године увеличавамо један од најљепших тренутака сваког родитеља, те им на овај симболичан начин нашим гестом желимо срећну и безбједну будућност - изјавио је члан Управе Сбербанк Бањалука Сандро Михајловић.

Начелник Клинике за гинекологију и акушерство Универзитетског клиничког центра Републике Српске Весна Ећим Злојутро изразила је захвалност Сбербанци на даривању беба рођених на дан 31. октобра ове године.

- Сбербанка Бањалука, сваке године, сада већ традиционално скреће пажњу на значај Свјетског дана штедње, омогућава да наше бебе постану најмлађе штедише, те им се овим путем још једном захваљујемо и сигурни смо да ће се ова традиција наставити - изјавила је она.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана