Сбербанк Бањалука донирала рачунар ЈУ Општој Болници „Др. Младен Стојановић” из Приједора

PR
Сбербанк Бањалука донирала рачунар ЈУ Општој Болници „Др. Младен Стојановић” из Приједора

Сбербанк Бања Лука наставља успјешну сарадњу са ЈУ Општом болницом “Др. Младен Стојановић” из Приједора.

Годинама уназад, Сбербанк Бања Лука се труди да кроз ангажмане на пројектима друштвено одговорног пословања, пружи подршку локалним заједницама, те је и овом приликом донирала рачунар, који ће бити постављен на Гинеколошко одјељење ЈУ Опште болнице „Др. Младен Стојановић” у Приједору.

“Ова донација је мали допринос нашој успјешној сарадњи која траје годинама. Прије свега, велико нам је задовољство што ћемо донацијом овог рачунара допринијети квалитетнијем раду Гинеколошког одјељења. Сбербанк Бања Лука оваквим донацијама показује наша чврста увјерења, да кроз подршку правим вриједностима можемо створити боље и напредније окружење за све нас” рекао је овом приликом Предраг Турудија, руководилац филијале Приједор који је и уручио ову донацију.

У име ЈУ Опште Болнице „Др. Младен Стојановић” донацију је примио др Андрија Вукотић, који је истакао : “Желим ово приликом да се захвалим Сбербанци, која годинама уназад излази у сусрет и разумије потребе наше болнице. Донација овог рачунара представља за нас велики допринос у даљем квалитетнијем раду Гинеколошког одјељења”

Друштвено одговорно пословање је једно од основних начела пословања Сбербанк Бања Лука, која ће се и у наредним годинама трудити да разумије потребе локалне заједнице у којој послује. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана