Sberbank Banja Luka: Вриједни поклони за бебе рођене 31. октобра

PR
Sberbank Banja Luka: Вриједни поклони за бебе рођене 31. октобра

Долазак принове представља најсрећнији тренутак у животу једне породице. Како би овај дан учинили још радоснијим Sberbank Banja Luka, већ традиционално, пету годину за редом поклања вриједне поклоне бебама рођеним у Републици Српској на дан 31. октобар - Свјетски дан штедње.

Уз честитику за срећно и безбрижно дјетињство, Sberbank Banja Luka бебама рођеним на територији Републике Српске, на Свјетски дан штедње, поклања штедне књижице са почетним новчаним улогом од 100 КМ на штедном рачуну, а породиљама поклон у виду уређаја који ће им засигурно бити од користи у првим мјесецима са бебом. 

Представници Sberbank Banja Luka, предсједнилк Управе Александар Кесић и члан Управе Сандро Михајловић посјетили су УКЦ РС и честитали породиљама на насјрећнијем дану.

У име Банке, поклоне за мајке и бебе уручио је Сандро Михајловић, члан управе Sberbank Banja Luka, који је током посјете породиљама пожелио брз опоравак и срећну будућност за њихове бебе.

Предсједник Управе Sberbank Banja Luka, Александар Кесић је овом приликом изјавио:

„Сваке године овај датум обиљежавамо са родитељима и нашим најмлађим суграђанима, и на овај начин подстичемо наше суграђане да је штедња први корак у сигурну будућност. Како би увеличали најљепше тренутке родитељима, а то је долазак новог члана породице и ове године смо им уручењем штедних књижица за њихове малишане, пожељели срећну и сигурну будућност. Дјеца су наше богатство, а уз штедњу својој дјеци можете осигурати безбрижну будућност.„ изјавио је Кесић.

УКЦ РС на челу са проф. др Владом Ђајићем исказао је захвалност представницима Sberbank Banja Luka на даривању беба рођених на дан 31.10.2019. године.

„Овакве акције су за похвалу и то је знак пажње према мајкама у њиховим најзначајнијим тренуцима у животу. Подршка наших пријатеља из Sberbank је доказ да су они друштвено одговорна институција и надам се да ће у духу пронаталитетне политике наставити даље са сличним акцијама", рекао је проф. др Владо Ђајић, генерални директор УКЦ РС.

Руководиоци филијала у којима послујемо широм Републике Српске такође су посјетили породилишта, те породиљама уручили поклон који ће им бити од користи у првим мјесецима са бебом, и штедне књижице са почетним новчаним улогом од 100 КМ.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана