Сбербанк Бања Лука – „У ритму малих и великих жеља”

PR
Сбербанк Бања Лука – „У ритму малих и великих жеља”

Уколико планирате да реновирате стан или пронађете свој нови дом из снова, ако маштате о савршеном одмору на омиљеној дестинацији или желите нови аутомобил, Сбербанк Бања Лука Вам нуди рјешење - Ненамјенски и замјенски кредит под слоганом „У ритму малих и великих жеља”.

Ненамјенски и замјенски кредит је одлично рјешење за Ваше финансијске потребе, а одобрени износ кредита можете искористити за све намјене уз многе погодности, као што су брз процес доношења одлуке, онлине подношење захтјева, могућност избора фиксне и промјенљиве каматне стопе, и све то без жираната и без хипотеке.

„Свјесни чињенице да живимо у динамичном окружењу, настојимо нашим клијентима омогућити да једноставно, лако и брзо добију све производе и услуге које су им потребне. Кредитна понуда - Ненамјенски и замјенски кредит „У ритму малих и великих жеља” је креирана тако да одговори потребама наших клијената, којима је потребан једноставан и брз приступ кредитним средствима за различите намјене. Одлуку о кредитном захтјеву доносимо исти дан, максималан износ кредита је 50.000 КМ а рок отплате до 120 мјесеци. Једна од многих погодности је што се кредит одобрава без жираната и без хипотеке уз могућност уговарања паузе у отплати, те полисе осигурања са мјесечном премијом, изјавио је члан Управе Сбербанк Бања Лука, Сандро Михајловић.

Он је нагласио да се Сбербанк Бања Лука свакодневно труди препознати потребе својих клијената, пратећи међународне стандарде, те да кроз континирано унапређење пословања и услуга гради дугорочне пословне односе са клијентима.

Захтјев за ненамјенске и замјенске кредите, као и за све остале производе Сбербанк Бања Лука је могуће поднијети онлине, путем интернет странице www.sberbankbl.ba .

Више информација о производима и услугама сви заинтересовани могу добити на бесплатан број контакт центра 0800 59 999, лично у пословницама Сбербанк Бања Лука као и путем интернет странице банке www.sberbankbl.ba .

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана