Sberbank Banja Luka донирала рачунаре ЈУ ОШ „Вук Стефановић Караџић" из Добоја

PR
Sberbank Banja Luka донирала рачунаре ЈУ ОШ „Вук Стефановић Караџић" из Добоја

Годинама уназад, Sberbank Banja Luka се труди да кроз ангажмане на пројектима друштвено одговорног пословања, пружи подршку локалним заједницама, те је и овом приликом донирала рачунаре, ЈУ ОШ „Вук Стефановић Караџић" из Добоја.

"Ова донација је мали допринос нашој сарадњи са ОШ „Вук Стефановић Караџић". Прије свега, велико нам је задовољство што ћемо донацијом ових рачунара допринијети квалитетнијем раду поменуте школе. Sberbank Banja Luka оваквим донацијама показује наша чврста увјерења, да кроз подршку правим вриједностима можемо створити боље и напредније окружење за све нас" рекла је овом приликом Сања Јовановић, руководилац филијале Добој, која је и уручила ову донацију.

У име ЈУ ОШ „Вук Стефановић Караџић" Добој донацију је примио директор школе Љубиша Благојевић, који је истакао: "Желим овом  приликом да се захвалим Сбербанци, која нам је изашла у сусрет и разумије потребе наше школе. Донација ових рачунара представља за нас велики допринос у даљем квалитетнијем раду наше школе". 

Друштвено одговорно пословање је једно од основних начела пословања Sberbank Banja Luka, која ће се и у наредним годинама трудити да разумије потребе локалне заједнице у којој послује. 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана