Sberbank а.д. Бања Лука – „Испуњавамо Ваше жеље"

ПР
Sberbank а.д. Бања Лука – „Испуњавамо Ваше жеље"

Уколико Вам је потребно рефинансирање кредита уз додатну готовину, планирате да реновирате стан или желите нови аутомобил, Sberbank а.д. Бања Лука Вам и овог пута стоји на располагању. Испуњавамо Ваше жеље, уз помоћ ненамјенског и замјенског кредита!

Ненамјенски и замјенски кредит је идеално рјешење за Ваше финансијске потребе, а одобрени износ кредита можете искористити за све намјене уз многе погодности, као што су онлине подношење захтјева, могућност избора фиксне и промјенљиве каматне стопе, и све то без жираната и без хипотеке.

„Ослушкујући захтјеве и финансијске потребе наших клијената, креирали смо понуде ненамјенских и замјенских кредита, којима ћемо омогућити да једноставно, лако и брзо релизују своје финансијске планове и жеље. Кредитна понуда - Ненамјенски и замјенски кредит „Испуњавамо Ваше жеље" је креирана тако да испуни, али и превазиђе очекивања клијената.

С обзиром на динамично окружење и брз начин живота, схватили смо да је од велике важности  захтјеве клијената рјешавати брзо и једноставно.

Максималан износ кредита је 50.000 КМ а рок отплате је до 120 мјесеци. Једна од многих погодности је што се кредит одобрава без жираната и без хипотеке уз могућност уговарања полисе осигурања са мјесечном премијом", изјавио је Гордан Ђукић, директор продаје и мреже филијала Sberbank а.д. Бања Лука.

Захтјев за ненамјенске и замјенске кредите, као и за све остале производе Sberbank а.д. Бања Лука је могуће поднијети онлине, путем интернет странице www.sberbankbl.ba .

Више информација о производима и услугама сви заинтересовани могу добити на бесплатан број контакт центра 0800 59 999, лично у пословницама Sberbank Бања Лука као и путем интернет странице банке www.sberbankbl.ba.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана