Сбербанк а.д. Бања Лука донирала намјештај за опремање "Центра за породицу"

PR
Сбербанк а.д. Бања Лука донирала намјештај за опремање "Центра за породицу"

Сбербанк Бања Лука настоји да и у години која је пред нама што више буде укључена на пољу друштвено одговорног дјеловања, те да на практичан начин помогне рад институција у заједницама у којима послује.

 "Почетак године смо започели донацијом намјештаја за просторију намијењену за индивидуалне разговоре, у оквиру пројекта успоставе Центра за породицу који реализује "Центар за социјални рад" у Бањалуци. С обзиром да је друштвена одговорност једно од основних начела наше Банке, и важан дио корпоративне културе сматрамо да кроз овакву врсту донације стварамо боље и напредније окружење за нашу локалну заједницу.  Као друштвено одговорна институција, настојимо да изађемо у сусрет  институцијама попут Центра за социјални ради, те тиме дамо до знања у коликој мјери препознајемо њихове потешкоће." изјавила је овим поводом Маја Гостић, директор регионалног центра Сбербанк а.д. Бања Лука.

Овом приликом, директорица "Центра за социјални рад" Ирена Јолџић, је изразила своју захвалност Сбербанци, која како каже, подржава и препознаје значај овог пројекта али и самог Центра.

„Тренутно радимо на имплементацији пројекта „Успостава Центра за породицу" у Бањалуци. Центар за породицу се налази на издвојеној локацији у ул. Јосифа Панчића бр.8, а успоставом овог центра допринијеће се побољшању квалитета живота социјално рањивих категорија становништва. Уједно овај Центар има за циљ унапређење социјалне заштите породица и дјеце на подручју града Бања Лука. У току је завршна фаза потпуне адаптације овог простора, те се још једанпут захваљујемо Сбербанци на њиховом доприносу за просторију намијењену за индивидуалне разговоре." изјавила је Ирена Јолџић, директорица „Центра за социјални рад" у Бањалуци.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана