Радост Васкрса у АТВ-овој "Васкршној причи"

АТВ
Радост Васкрса у АТВ-овој "Васкршној причи"

Васкрс је највећи хришћански празник којем је суштина опрост, вјера у спасење и нови живот, онај дивни осјећај испуњености, породичне среће и пријатељства и вријеме даривања. Вријеме када је празнична трпеза пуна, а њен највећи украс разнобојна јаја у част новог живота, рађања и побједе живота над смрћу. А око ње на окупу породица и драга лица, осмијеси и искрене жеље.

На програму АТВ-а очекује вас празнични програм 'Васкршња прича' у којем прослављамо Христово васкрсење и спасење, породичну радост и срећу, у прелијепом амбијенту Андрићграда у Вишеграду.

Уредница и водитељка Драгана Божић ће са многобројним саговорницима, те причама из цијеле земље заједно са вама обиљежити највећи хришћански празник. Традицију ће оживјети обичајима, играма и пјесмама КУД 'Краљ Петар И Ујединитељ' из Вишеграда. Весеље ће испратити музика хармонике, народне пјесме и гусле, здравице, те приче о очувању традиције, обичаја, културе и породице из цијеле Српске. Такође, послушаћемо Васкршњу посланицу његове Светости патријарха српског Порфирија и поруке мира и љубави које су нам свима потребне.

Будите уз АТВ-ову 'Васкршњу причу' јер вас очекује много радости, осмијеха и најљепших жеља.

'Васкршња прича' недјеља у 12 часова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана