Раде Шербеџија и Мирјана Бобић Мојсиловић у емисији “Муштулук” на УНА ТВ

УНА ТВ
Раде Шербеџија и Мирјана Бобић Мојсиловић у емисији “Муштулук” на УНА ТВ

БАЊАЛУКА - Популарна емисија Хариса Џиновића “Муштулук” на УНА ТВ, у свом новом издању (20. новембар од 21 час), доноси гостовање познатих уметника и људи са посебном харизмом - Радета Шербеџије и Мирјане Бобић Мојсиловић.

- Они кроз живот корачају храбро и достојанствено. Ријечи су им јача страна, а ко умије с ријечима умије и са животом јер живот јесте прича коју треба испричати, позлатити. А за који муштулук би ово двоје позлатитли, то ћемо видјети - каже Харис Џиновић

Велики хедонисти и гурмани, Раде и Мирјана, уживаће у укусним специјалитетима познатог пјевача, правом италијанском, гурманском драгуљу - карпаћу од ораде и рижоту са шкампима али посебан утисак на све гледаоце оставиће Харисов и Радетов начин интерпретације ванвременских хитова и анегодте које никога неће оставити равнодушним.

Сазнаћемо како је Раде довео Мирјану до ивице суза, зашто га је назвала ђаволом и зашто је за њу Раде и даље “најбољи фрајер на сцени”. Сазнаћемо ко је бољи тенисер, Раде или Харис, шта је Арсен Дедић питао Северину у јеку скандала и зашто су у последњих 30 година мушкарци загосподарили кухињом.

- Срећан сам што уз оваквог мађионичара уживамо присјећајући се неких лијепих времена, говорећи о правим стварима - најавио је Шербеџија дружење са старим пријатељима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана