Путем интернета до Addiko webKreditа, уз каматну стопу нижу и до 30%

PR
Путем интернета до Addiko webKreditа, уз каматну стопу нижу и до 30%

Addiko банка Бања Лука лансирала је нови производ - Addiko webKredit, који клијентима свих банака омогућава онлине аплицирање за Addiko готовински кредит, уз прелиминирано одобрење захтјева за свега пар минута.

 „Иновативност и посвећен развој брзих и једноставних производа и услуга основа су наше стратегије, па смо и овај дигитални производ лансирали како бисмо постојећим, али и новим клијентима, кроз свега пар корака, омогућили подношење захтјева за Addiko кредит, одакле год и кад год то пожеле.

Сви они који за Addiko кредит аплицирају путем web странице webkredit.addiko-rs.ba оствариће попуст на каматну стопу и до 30%. Addiko webKredit од клијента захтијева да пословницу Банке посјети само једном, ради потписа уговора о кредиту.

Максималан износ кредита у нашој понуди износи 50.000 КМ, уз рок отплате до 10 година, а кредите одобравамо у конвертибилним маркама и уз фиксну камату стопу. Клијенти додатно могу бирати датум доспијећа рате (1,10, 20. или 25. дан у мјесецу), у зависности од датума пријема њихове плате. Сигурни смо да ће и Addiko webKredit, креиран с циљем да клијентима омогући брзу и једноставну услугу Банке, заинтересовати како наше постојеће, тако и све будуће клијенте Addiko банке Бања Лука.", изјавио је Срђан Кондић, предсједник Управе Addiko Bank а.д. Бања Лука 

Addiko Bank Бања Лука у својој понуди дигиталних услуга за становништво, поред Addiko webKreditа, нуди и могућност онлине аплицирања за Addiko пакете текућих рачуна, Addiko мобилно (Addiko Mobile) и интернет банкарство (Addiko EBank), као и Addiko Chat Banking на Виберу.  Накнаде за плаћање дигиталним услугама Addiko Mobile, Addiko EBank и Addiko Chat Banking на Виберу, дупло су повољније од накнада за плаћања на шалтеру Банке. Све детаљне информације о производима и услугама Addiko банке Бања Лука, можете потражити на нашој њеб страници addiko-rs.ba

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана