Пријава за додјелу пакетића до 28. децембра у Источном Новом Сарајеву

Срна
Foto: Илустрација

ИСТОЧНО НОВО САРАЈЕВО- Општинска управа Источно Ново Сарајево позвала је родитеље дјеце која не похађају Основну школу "Свети Сава", нити иду у вртић, да поднесу пријаве за додјелу пакетића до понедјељка, 28. децембра.

Из Општинске управе наводе да ће, након достављања пријава, бити комплетирани спискови и родитељи ће бити обавијештени о термину преузимања пакетића.

Уз пријаву неопходно је доставити име и презиме и годину рођења дјетета, име и број телефона родитеља, те адресу становања и назив мјесне заједнице којој припадају.

За дјецу до осам година која су уписана у вртиће и Основну школу "Свети Сава", а који се налазе на подручју општине Источно Ново Сарајево, пакетићи ће бити достављени установама према достављеним списковима дјеце и подијељени унутар група/разреда.

"Због актуелне епидемиолошке ситуације, неће бити организована свечана подјела пакетића као што је то била пракса у претходним годинама, али се надамо нормализацији ситуације и да ћемо већ наредне године имати прилику да се дружимо са нашим малишанима и радујемо новогодишњим празницима", наводи се у саопштењу Општинске управе Источно Ново Сарајево.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана