Превозно средство за потпуно уживање

M:tel
Превозно средство за потпуно уживање

Тротинети већ од 22КМ мјесечно у понуди компаније m:tel

Изаберите тротинете из m:tel понуде, Segway KickScooter E25E, Segway eKick Scooter Zing E8 уз поклон бон од 50 КМ за Dexy'Co Kids продавнице или Ring RX2 Solid Black уз који добијате и кацигу, торбицу, ретровизор, те носач за мобилни уређај и уживајте у прољећу на најбољи могући начин.

Зашто одабрати тротинет као ново превозно средство?

Избјегните фрустрације у саобраћају. Коришћењем тротинета сигурно ћете заобићи свакодневне градске гужве на улицама посебно у периоду одласка И доласка на посао.

Уживајте у лијепом времену. Прољетни дани кратко трају. Вожњом тротинета искористићете их на најбољи могући начин И уживаћете у првом прољетном сунцу.

Уштедите новац. Вожња аутомобила постала је луксуз. Избјегните непотребне трошкове и умјесто да сједате у аутомобиле, возите се јефтиније, а не заборавите ни то да је тротинет много лакше и јефтиније паркирати.

Уштедите вријеме. Са електричним тротинетима можете да одаберете и алтернативне правце које не можете користити док сте за воланом свог аутомобила. Користите навигацију и стићи ћете веома брзо до жељене дестинације. Поред тога врло лако заобићи ћете сваки застој у саобраћају.

Дајте свој еколошки допринос. Умјесто што путујете својим аутом и притом дајете негативан утицај на развој загађења ваздуха, могли бисте да користите овај вид алтернативног превозног средства И дате примјер другима.

Тротинете у m:tel понуди можете купити на рате без камата уз било који интегрисани пакет услуга.

За више информација позовите 0800 50 000 или посјетите www.mtel.ba

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана