Познато нових 6 имена која долазе на 5. Play Media Day

PR
Познато нових 6 имена која долазе на 5. Play Media Day

Велики пети регионални комуникацијски догађај, Play Media Day Медиа Даy, одржаће се за тачно три мјесеца, 5. јуна 2020. године, на већ добро познатој локацији, у Cinestar 4DX Делта Планет Бања Лука. Овај пут доносимо имена 6 нових потврђених предавачица на конференцији, која ће од Бањалуке на један дан направити град, који предводи регионалну креативну индустрију.

Нимало случајно, у сусрет 8. марту, представљамо 6 моћних, успјешних и снажних жена, које ће на Play Media Day -у, кроз своје животне примјере показати, моћ жена у свијету креативне индустрије.

Оне су блогерке, инфлуенсерке, правнице, психологиње, директорке, маркетинг експертице, консултанткиње, менаџерке, професорке, волонтерке. Оно што им је свима заједничко је то да су успјешне жене, које са много страсти и љубави обављају послове за које су се опредијелиле. Оне су: Ерна Саљевић, Анамарија Вуић, Dženeta Schitton, Јелена Веиновић Стевановић, Љубица Вукчевић и Николина Андрић.

Ерна Саљевић је маркетинг и PR менаџерка, консултанткиња и блогерка, јавности позната под именом  @divaisbsack. По професији новинарка, која је спојила своје двије велике љубави и данас ради посао у којем истински ужива. Само неки од пројеката на којима је радила су са компанијама: Qatar Airways, Nike, H&М, Benetton, Милка, Пандора. Ова радознала, креативна и дружељубива жена ће на овогодишњем "Play Media Day 05 бити модераторка једног од занимљивих панела.

Анамарија Вуић је послије студија психологије идеју о стварању бољег свијета, наставила реализовати у невладином оквиру у области дјечијих права. У агенцији Señor наставља да мијења свијет на боље, а воли што људи са којима ради осјећају одговорност за поруке, које комуницирају и што уз њих свакодневно учи како стратегија и креативна рјешења, могу бити паметна, једноставна и забавна. Она на посао долази ромобилом.

Јелена Веиновић Стевановић је маркетинг менаџерка и истраживачица дигиталног понашања, која посједује деценијско искуство у комуникацијама у невладином, корпоративном и технолошком сектору. Ужива да повезује људе, а помаже индивидуалцима широм свијета, да креирају своје брендове користећи неуромаркетинг. Она је докторанткиња на трећој години, са жељом да откључа највећу тајну универзума - људски ум.

Љубица Вукчевић је Head of Research & Insighrt у Direct Media United Solutions агенцији и гостујућа предавачица на Факултету драмских умјетности у Београду. Иако иза ње стоји престижна свјетска награда IAA Younger Leader на глобалном нивоу и деценија агенцијског искуства у Србији и Енглеској, Љубица је пасионирана ученица увијек у потрази за новим трендовима, а у неколико посљедњих година често је у прилици да своје искуство, дијели са посјетиоцима регионалних маркетиншких конференција и интернет портала.

Николина Андрић је homompreneur - мама која развија свој бизнис online, од куће. Ауторка је 3-мјесечног online програма Вакадемија, који помаже женама да постану виртуелни асистенти. До сада је промијенила животе више од 100 жена. Живи у малом војвођанском селу са супругом и троје дјеце, гдје се труде очувати изворне вриједности и истинске партнерске, породичне, али и везе са природом.

Dženeta Schitton је магистрица права и менаџмента те lifestyle блогерка, која се након упознавања феномена друштвених мрежа почела бавити истраживањем инфлуенсерс маркетинга и његових правних, друштвених и маркетиншких аспеката. Залаже се за промоцију транспарентности инфлуенсерс маркетинга, инфлуенсера-блогера који стварају додатну вриједност, те важности особног брендинга како за инфлуенсере, тако и младе професионалце у свим пословним дјелатностима.

Симболично, и већински проценат власничке структуре Play Media Day Team-а, организатора догађаја, представљају жене, што је још један примјер жена на лидерским позицијама у креативној индустрији. Због тога са великим задовољством истичу, да ће се на овогодишњем 5. Play Media Day -у посебна пажња посветити оснаживању и промоцији жена, које су успјеле или још покушавају наћи своје мјесто у суровом свијету бизниса.

Сви који буду присуствовали најкреативнијем догађају у региону, добиће цјелодневну дозу инспиративних, али и реалних животних прича, које ће, сигурни смо, на неки начин утицати на њих и њихове каријере. На 5. Play Media Day не постоји табу тема, када је ријеч о креативној индустрији, говориће се о свему што би многи жељели да знају, али немају храбрости да питају.

Догађај који ће послужити као вјетар у леђа свим креативцима, индивидуалцима, умјетницима, фрееланцерима, али и институцијама, компанијама и агенцијама. Догађај послије којег ће тежити да искористе свој пуни потенцијал, који им безгранично даје креативна индустрија.

Другу годину у низу је Аддико Банк - банка партнер догађаја, док је овогодишњи Play Media Day 05 подржала и компанија Мтел, као и Министарство привреде и предузетништва РС. 

Више о догађају и првим представљеним предавачима је доступно на https://playmediaday.com/, као и на друштвеним мрежама Play Media Day Медиа Даy. Early bird цијена котизација са 30% попуста од сада је доступна на:  http://playmediaday.com/kotizacije/.

Видимо се 05.06.2020. у Бањалуци у Cinestar 4DX Делта Планету.

Комуникација је бесконачна!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана