Познати глумац и Mozzart обрадовали малишане из Центара Заштити ме”

PR
Познати глумац и Mozzart обрадовали малишане из Центара Заштити ме”

Захваљујући Феђи Стојановићу, који је био успјешан у састављању парова у друштвено одговорној акцији компаније MOZZART "Хуманитарни тикет у подне", донација од 450,5 КМ отишла је у руке васпитно-образовне установе за дјецу са потешкоћама интелектуалног функционисања "Заштити ме” из Бањалуке.

Познати глумац саставио је други добитни тикет у акцији компаније Mozzart, која је од октобра почела и у Републици Српској. Феђин тикет са квотом 9,01 обезбједио је добитак од 450,5 КМ, који су ЈУ центру "Заштити ме” уручили представници компаније Mozzart у Републици Српској.

У овој установи образују се дјеца и омладина са лаким и умјереним интелектуалним оштећењем, вишеструким сметњама и другим психичким сметњама из разних подручја Републике Српске, а према ријечима Зорице Кузмановић Василић, директорице ЈУ центар "Заштити ме”, помоћ ће им веома значити.

Представница компаније Mozzart у Републици Српској Тамара Кантар истакла је да је установама посебно драгоцјено што компанија Mozzart препознаје њихов рад и залагање.

"Осим примарног циља и пружања помоћи онима којима је она најпотребнија, компанија Mozzart је заједно са познатим личностима у акцији 'Хуманитарни тикет у подне' учинила видљивијим рад великог броја организација, институција и фондација”, рекла је Тамара Кантар.

Средства од првог добитног тикета глумица Нела Михаиловић усмјерила је хуманитарној организацији "Партнер” из Републике Српске.

Сада већ чувена хуманитарна акција у Србији је активна од 10. јуна 2016. године, а од октобра 2017. проширена је и на Републику Српску. Сваког дана компанија Mozzart омогућава улог од 50 конвертибилних марака за састављање добротворног тикета.

"Хуманитарни тикет у подне” угостио је више од 615 познатих личности, а њих 106 као добитници су новац усмјерили ка више од 50 хуманитарних организација, удружења обољелих, болница, СОС дечјих села, спортских клубова, појединаца, свратишта, института, фондација...

Компанија Mozzart је у сарадњи са познатим личностима у Србији донирала скоро пет милиона динара у хуманитарне сврхе! Комбинација среће и знања од непроцјењиве је вриједности.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана