“Поподне” радним данима на Уна телевизији

УНА ТВ
“Поподне” радним данима на Уна телевизији

БЕОГРАД - Нова дневна емисија Уна телевизије “Поподне” доноси право освјежење на малим екранима. Својеврсни градски магазин од 20. марта биће емитован сваког радног дана од 17 сати, а водитељке Маријана Табаковић и Ана Шупић на јединствен начин употпуниће ваше поподне.

У живом програму екипа “Поподнева” бавиће се актуелним догађајима из престонице, али и из цијеле Србије, као и друштвеним темама које свакодневно привлаче пажњу јавности.

Извјештаји са терена, документарни прилози, актуелни гости, забавне теме, анкете и дебате у студију посвећене питањима грађана окосница су емисије. Гостовања еминентних глумаца, музичких извођача, сликара, писаца, младих талената, као и најаве позоришних и филмских премијера, изложби, концерата и других квалитетних градских догађаја такође су дио овог ТВ формата.

 - “Поподне” је за мене велики изазов! За почетак што из једне јутарње приче прелазим у поподневне сате. Потпуно нови ритам, којем се јако радујем - каже Маријана Табаковић.

Њена колегиница Ана Шупић не крије узбуђење због новог дружења са гледаоцима након дуже ТВ паузе.

- Трудићемо се да разумемо младост, а поштујемо искуство. Волимо наш град и његову посебност. Покушаћемо да пренесемо енергију и дух града, да зађемо у сваки крај и сваку улицу и донесемо најважније и најинтересантније приче - казала је она. ПР

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана