“Поло” отишао у Источно Сарајево

С. Ђ.
“Поло” отишао у Источно Сарајево

Бањалука - Главна награда у наградној игри компаније “м:тел”, аутомобил “поло”, отишла је у руке Божани Радоњи из Источног Сарајева

Добитници су извучени у четвртак у директном ТВ преносу на програму РТРС-а након наградне игре “м:тел плус Тесла=шанса за поло”, која је трајала од 1. септембра до 30. октобра.

- Шансу да освоје вриједне награде - “тесла 9.2” телефоне и телевизоре, новогодишње путовање за двоје уз поклон од хиљаду КМ на Уникредит мастеркард картици те аутомобил “поло” имали су сви који су у том периоду постали корисници “м:тел” постпејд “Претплата плус тарифа” и који су ове одличне тарифе за неограничену комуникацију спојили са неким од “Тесла” телефона из богате “м:тел” понуде уређаја - саопштено је из “м:тела”.

“Тесла 9.2” паметне телефоне освојили су Велимир Шакота, Маринко Јоргић, Драган Жижак, Брана Кењало и Срето Кезија. Нове “тесла” телевизоре добили су Милева Ђокић, Зоран Сентов, Милош Лукић и Синиша Трнинић. Новогодишње путовање за двоје и поклон бон од 1.000 КМ на Уникредит мастеркард потрошачкој картици освојио је Миленко Грујић.

- Срећним добитницима још једном честитамо, а свима осталима желимо више среће други пут. До тада редовно пратите “м:тел” промотивне понуде и не пропустите прилику да и ви освојите неку лијепу и вриједну награду - рекли су из “м:тела”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана