Почео је јануарски Addiko Red Week: Поклон износ прве рате уз уговарање готовинског кредита до 50.000 КМ

ПР
Почео је јануарски Addiko Red Week: Поклон износ прве рате уз уговарање готовинског кредита до 50.000 КМ

У Addiko банци Бања Лука јануар је мјесец празника и даривања, стога у периоду од 17. до 21. јануара грађани могу да аплицирају за нова кредитна средства у износу од 1.000 КМ до 50.000 КМ, а по одобрењу кредитних средстава, добијају на поклон износ прве рате кредита.

Током трајања посебног Addiko Red Week-а из Addiko банке Бања Лука истичу да није потребан пренос плате или пензије за реализацију готовинског кредита.

„Први Addiko Red Week у 2022. години има посебне бенефите, те грађани који за вријеме трајања Red Week -а аплицирају за нова кредитна средства од 1.000 КМ до 50.000 КМ ,на поклон добијају износ у висини прве рате траженог кредита. Наглашавамо да у наведеном периоду клијенти не морају да пренесу плату или пензију у Addiko банку Бања Лука, а клијенти који се за то ипак одлуче, осим поклон прве рате, биће ослобођени и трошкова обраде готовинског кредита. Осим у најближој пословници, постојећи клијенти за готовински кредит могу брзо и једноставно да аплицирају путем опције mKredit на Addiko Mobile апликацији, а сви заинтересовани грађани за посебну Addiko Red Week понуду за готовински кредит могу да аплицирају и путем опције webKredit на страници addiko-rs.ba, гдје уједно имају прилику за прелиминарно одобрење готовинског кредита.

Хвала свим клијентима који су до сада показали велико интересовање за наше посебне Red Week понуде. Са почетком Нове, 2022. године, настављамо са понудом одличних бенефита за све наше клијенте.", изјавила је Милка Чађо, директор Одјела управљања производима за становништво у Addiko Банк а.д. Бања Лука.

Све информације о овој, али и свим осталим брзим, јасним и једноставним погодностима и услугама Банке, доступне су путем web странице аddiko-rs.ba, Фејсбук и Инстаграм странице Addiko Bank Banja Luka, као и путем позива Addiko Контакт центра на: 051 951 000.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана