Ово нас је све изненадило: Да ли је атрактивни ЗЕЦ твој БУРАЗ? И ко је он?

ПР
Ово нас је све изненадило: Да ли је атрактивни ЗЕЦ твој БУРАЗ? И ко је он?

Једанаест порука које се смијењују на бројним билборд локацијама, дигиталним платформама, медијима и другим каналима у Бањалуци већ су постали нешто о чему се активно прича и расправља, распламсава машту и знатижељу Бањалучана, који нестрпљиво очекују да сазнају шта се крије иза ове креативне кампање.

Од, рекли бисмо, кровног натписа 'ТВОЈ БУРАЗ', преко допадљивих 'УПАДАМ К’О СЈЕКИРА У МЕД', 'ПЛЕШЕМ КАКО СВИРАШ', 'СА МНОМ ПРШТИ ПЕРЈЕ', 'НА БРЗОМ САМ БИРАЊУ', па све до оних у којим нам поручују или поручује, а помало и самоувјерено, да све може и да нас добро познаје– 'ЗНАМ ШТА ЖЕЛИШ', 'НЕМА ДА МЕ НЕМА', 'САМО ШТО НИСАМ', 'УВИЈЕК МОГУ', 'КАД ГОД ХОЋЕШ', 'КАКО ТИ КАЖЕШ' – јасно је да најављује бранд или догађај који би могао да још више заинтригира јавност од ових добро скројених слогана представљених изразито модерним и атрактивним дизајном.

Једно питање у фокусу – ко је ЗЕЦ који нам се самоувјерено смјеши – гдје год да погледамо? Шта он представља? Да ли је он БУРАЗ? Да ли баш он 'УВИЈЕК МОЖЕ' и 'УПАДА К'О СЈЕКИРА У МЕД'?

Ускоро ће се ваљда знати мало више о теасер кампањи која већ сада Бањалуку доводи до врхунца радозналости и знатижеље!

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана