Отворене пријаве за плаћену стручу праску "Прва велика шанса" у UniCredit Bank Banja Luka за студенте завршних година

Г.С.
Отворене пријаве за плаћену стручу праску "Прва велика шанса" у UniCredit Bank Banja Luka за студенте завршних година

UniCredit Bank Banja Luka већ пету годину заредом пружа прилику студентима завршних година економског, правног, математичког и информатичког усмјерења да стекну прва радна искуства кроз планирани програм плаћене стручне праксе радећи у међународној компанији, те инспиративном и изазовном радном окружењу.

„Прва велика шанса" је програм плаћене стручне праксе у трајању од 6 мјесеци који поред практичног рада у тимовима уз подршку ментора, доноси и посебно искуство учења у оквиру UniCreditа, лидерске банкарске групације на тржишту, која препознаје потенцијал и награђује лично залагање и квалитет, те пружа једниствену прилику студентима, младим особама на почетку каријере за добар старт и професионални напредак.

Током праксе, а у току свакодневног радног времена (4 сата) почевши од јуна, студенти ће радити на конкретним задацима, те се упознати са пословањем банке као финансијске институције, организационом климом унутар банке, те развити корисна знања која ће им помоћи у савладавању додјељених задатака. Истовремено, у периоду обављања праске студенти ће бити у могућности да завршавају све своје обавезе на факултету.

Чланица Управе у UniCredit Bank Banja Luka надлежна за Људске ресурсе, Диана Беванда, овим поводом истакла је да јој је драго да има прилику да позове студенте завршних година економског, правног, математичког и информатичког усмјерења да се пријаве за нови циклус „Прве велике шансе".

"Развили смо програм кроз који студенти имају прилику проћи кроз све кључне фазе банкарског пословања на другачији и занимљив начин. Програм у којем већ сам процес селекције није уобичајен, јер је и то прилика у којој студенти могу показати своја знања, вјештине, сналажење у новим ситуацијама. Такав приступ већ у почетку развија позитивну конкуренцију међу студентима, како би за вријеме праксе стекли квалитетно искуство и жељу да напредују. Сви имају једнаку шансу да добију запослење у банци уколико покажу мотивацију и жељу за радом. Као друштвено одговорна компанија, покушавамо и на овај начин дати младим људима прилике за учење и развој у нашој земљи."- истакла је Диана Беванда.

У кратком видеу у наставку можете погледати представљање програма праксе и искуства студената, учесника програма свих претходних циклуса „Прве велике шансе",који су своју шансу већ искористили и након програма постали дио UniCredit тима, те дошли до свог првог запослења.

UniCredit Bank Banja Luka позива све заинтересоване студенте да се пријаве и искористе своју прву велику шансу и пошаљу свој CV на [email protected] , под насловом „Прва велика шанса" најкасније до 10. маја.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана