Осјетите слободу комуникације са Претплата М+ тарифом

Г.С.
Осјетите слободу комуникације са Претплата М+ тарифом

У Претплата: М+ тарифи осјетите слободу комуникације са неограниченим разговорима према свим мрежама у Босни и Херцеговини, неограниченим SMS порукама, пријатељ бројем за бесплатне разговоре и 100 минута бонуса према мтс мрежи.

Одличан разлог да изаберете Претплата: М+ тарифу је и 8 GB мобилног интернета у m:tel мобилној мрежи као и 2 GB мобилног интернета у мрежама mts и m:tel Црна Гора.

Слобода комуникације је потпуна уз одличан телефон а у овој понуди препоручујемо вам изванредни Huawei P Smart, модерни телефон са pop-up селфи камером.

Поред великог екрана од 6,5 инча и дуготрајне батерије, снажне перформансе овог телефона омогућиће беспријекоран рад без обзира да ли играте графички захтјевне игре или гледате садржај уживо.

Huawei P Smart З спреман је у сваком тренутку за креирање фотографија и веома забавне селфие тренутке. Захваљујући механизму који покреће камеру, она ће при сваком активирању искочити из кућишта и направити савршену фотографију.

Уз препоручену Претплата: М+ тарифу, Huawei P Smart Z може бити ваш по цијени од 9,59 КМ а остатак платите на рате од 1,67 КМ.

За више информација о овој понуди посјетите www.mtel.ba или позовите 0800 50 000.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана